Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 13-08-2015 12:53:23
Huishouden & Energie

Nieuwe keuken

Ik kan me er wel wat bij voorstellen. misschien wilt u een veel mooiere luxere keuken dan nu wordt voorgesteld in de basisconcepten en uiteindelijk moet u van de keuken gebruik maken en er tegenaan kijken.
u kunt misschien voorstellen om een keuken naar uw zin te laten plaatsen en de kosten die de wbv moet maken om de keuken weer standaard te krijgen voor uw rekening te nemen bij vertrek. als u van plan bent om daar nog jaren en jaren te blijven wonen, dan is dat het overwegen waard, ook al kost het wel wat meer.
in feite is dat jaren de praktijk geweest met huurwoningen. mensen troffen bij het intrekken van de woning zo'n standaard blok aan, sloopten dat eruit en plaatsten zelf een veel mooiere keuken. bij weggaan moest dat standaard blok er weer in, maar vaak namen de wbv-en genoegen met de veel mooiere keuken en lieten die er dan instaan.

kunt u vertellen wat precies uw wensen zijn waaraan niet wordt voldaan in de standaard keukens? dan krijgen wij hier duidelijker beeld van wat u precies bedoelt.