Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna53
donna53 - 14-08-2015 11:38:44
Computers & Telefonie

Colportage ziggo

Pas op met dit soort lieden!
een tijdje geleden kwam (toen er in de krant stond dat er een internetstoring was) een zekere john van de kpn aan de deur op zaterdag. het was een oudere man en hij had een kaartje van de kpn en telfort om zin nek hangen, maar dat zegt niets.
hij kwam ''even'' de gewone internetverbinding omzetten naar glasvezel want er waren storingen, zei hij. mijn vader van 91 liet hem binnen maar ik was gelukkig ook thuis.
toen ik dus vroeg waarom de kpn daar niets over vermeld had en ik geen glasvezel wilde, antwoordde hij '' dat het nu gratis was''. maar het is altijd gratis als je overstapt dus ik heb hem de deur weer uitgewerkt en de kpn gebeld.
het bleek gewoon een oplichter te zijn die dus ergens op uit was (vooral bij oudere mensen)
kijk via internet elke dag op de bankrekening van je moeder of er geen vreemde overschrijvingen hebben plaats gevonden. als je geen internet inlog van de bank van je moeder hebt, kun je die (met je moeder) aanvragen. je kunt het bedrag dan direct weer terug boeken.
druk je moeder op het hart nooit voor onbekende mensen open te doen en zeker niets te ondertekenen.