Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vd
vdwj - 14-08-2015 12:15:04
Computers & Telefonie

Groter maken schijf

Het beste is acronis 2015 (heb zelf 2010) downloaden de trail (probeerversie) downloaden en installeren als er nog ruimte is? anders misschien op de e schijf zetten als dat gaat??
als het programma is geinstalleerd is dan openen en tools &utilities selecteren de optie beveiligde zone beheren openen en optie beveiligde zone maken kiezen er wordt gevraagd waar de zone te maken dan de schijf d of e (je kan ook de hele d schijf kiezen eerst alle mappen-files op de e schijf zetten) kiezen met de schuifregelaar b.v 40 gb of alles kiezen en bevestigen dan wordt er 40 gb of alles gemaakt op de schijf gaat vanzelf opstarten bevestigen als dat gevraagd wordt is dat gebeurd dan opnieuw acronis openen en optie beveiligde zone beheren dan de optie kiezen beveilgde zone verwijderen krijg dan je schijven weer te zien en c schijf aanvinken dan gaat de 40 gb of alles naar de c schijf de rest gaat vanzelf.
ik heb zelf acronis true home 2010 maar neem aan dat de procedure bij 2015 het zelfde is anders acronis 2010 opzoeken succes groeten jan
ben je klaar acronis verwijderen.
en nog een tip download het defragmentatie programma auslogics is gratis kan je snel de schijven op orde brengen gaat alles weer lekker snel !