Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 14-08-2015 12:22:37
Computers & Telefonie

Colportage ziggo

[quote=hetty1950 schreef op vrijdag 14 aug 2015, 12:17]beste carola 83 wat je daar verteld is lulkoek ziggo komt pas aan de deur als je een monteur of voor iets anders daar maak je een afspraak voor daarna krijg je een bevestiging wanneer iemand van ziggo komt ik heb zelf op 5 augustus een horizon mediabox besteld kreeg een dag er na een bevestiging wanneer het werd afgeleverd per post,als jij zo dom bent en je geeft je rekeningnummer af aan iemand die je niet kent dan vraag je om problemen ook al heeft hij een pasje bel dan eerst naar ziggo of dat wel klopt een vertegenwoordiger van ziggo komt niet onverwachts aan de deur!!!!!!!!!!!

om maar even je eigen woorden te gebruiken: wat jij schrijft is lulkoek! dit onderwerp gaat over colportage, jij hebt het heel ergens anders over!