Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 15-08-2015 17:50:04
Huishouden & Energie

Protexx op leder stoelen

Beste vlinders,

het is inderdaad een behoorlijk bedrag wat men van u vraagt.
mocht 'puntje bij paaltje komen' dan is het nog maar de vraag of u geholpen wordt. u zult (tenzij u de eerste 6 maanden al vlekken krijgt) zelf moeten aantonen dat het niet uw schuld is, klik https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie">hier.

ik heb geen ervaring met protexx behandeling. voor uw eetkamerstoelen geldt gewoon de normale garantie. geen idee wat de stoelen per stuk kosten maar een bedrag van € 45,- is nogal wat en daarbij zult u dan ook nog moeten kunnen aantonen dat u het onderhoud volgens de voorwaarden heeft gedaan.
als ik in uw schoenen stond dan zou ik er waarschijnlijk voor passen. het klinkt in mijn oren als een verzekering waar u als het er op aan komt weinig mee opschiet.
we hebben 1 keer een probleem gehad met het leer van onze bank maar dat is destijds door de winkel (na enige druk) onder de garantievoorwaarden opgelost.
alvast veel plezier met uw nieuwe eetkamer stoelen.