Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 16-08-2015 00:35:34
Huishouden & Energie

Garantie op thermoskan

Als de inhoud even warm is als de buitenkant van de thermoskan, is er in mijn visie duidelijk een breuk in de binnenkan, die ontstaat niet zomaar. dat ontstaat door val of stoot schade. en u moet bewijzen dat het niet zo is om garantie te claimen. maar over welke prijs praten we? de action is bepaald geen dure winkel, ik denk hooguit een € 20/25,00, eerder goedkoper.

maar wie zegt dat de thermoskan tijdens de rit van het vakantieadres naar de stalling/huis niet een stuiter heeft gemaakt op de weg? zeer wel aannemelijk. en die kan net te hard zijn geweest. uw "recht" halen, als dat al kan, zal u in elke geval meer (moeite/geld) kunnen gaan kosten als een nieuwe kopen. daar komt verder bij, mogelijk, let wel, mogelijk heeft iemand hem al of niet bewust laten vallen of gestoten en zijn/haar mond gehouden. dus .......... de beroemde dader kan dus gewoon op het spreekwoordelijke kerkhof liggen.