Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 17-08-2015 09:21:46
Geldzaken & Recht

Royal outlet oplichters

[quote=kibret schreef op zondag 16 aug 2015, 09:59]ik snap dit niet?!
het is nu anderhalf maand geleden sinds ik een van de slachtoffers van royal outlet geworden ben. ik blijf met royal outlet contact op te nemen per email en mobiel nummer staat op de website maar geen reactie. ik heb aangifte bij de politie gedaan maar geen reactie.

8 juli 2015 heb ik bij royal outle teen nike air huarache gold maat 36 besteld en 87,45 euro inclusief verzendingskosten betaalde.

wordt deze bedrijf niet gevolgd? blijven ze door met hun oplichten? wat doet de politie? wat doet deze site van de kassa?

de politie komt alleen maar in actie als er genoeg geld in de zaak omgaat, het is dus belangrijk dat iederee aangiftes blijft doen bij zowel de politie als de acm.

alles wat je nu zelf kan doen kan doen is royaloutlet aanklagen of met een knokploeg bij het adres langsgaan.

dat 2e is uiteraard niet aan te raden.