Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robez - 17-08-2015 13:56:09
Computers & Telefonie

Virusscanner w 10

Mensen die aanraden om gratis antiviruspakketen te gebruiken hebben totaal geen idee wat dat allemaal betekent. en zeker avira is één van de slechste paketten!!!
hierna een stukje van de site http://www.topreviews.nl/anti-virus-software/de-beste-antivirus-software/
op deze site wordt weergegeven welke pakketen het beste zijn en worden door hun ook getest.

..."waarom betalen voor een antivirus pakket als het gratis kan? dit zijn vragen die geregeld gesteld worden.

om te beginnen bied betaalde antivirus software meer beveiliging. niet alleen tegen virus bescherming maar ook andere dreigingen zoals: spyware, malware, phishing en e-mail dreigingen. deze pakketten bieden de gebruiker vaak een zorgeloze tijd achter de computer!

vaak wordt bij een gratis antivirus software weinig tot geen support geleverd door de ontwikkelaars. daarbij zijn de gratis scanners slecht geprogrammeerd en niet instaat om zelfstandig onbekende virussen te herkennen.

in de afgelopen jaren is het geregeld fout gegaan tijdens het installeren/updaten van deze freeware met als gevolg een blue screen of dead (bsod)."........

m.v.g.
r.bezuur