Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 17-08-2015 15:19:25
Computers & Telefonie

Virusscanner w 10

[quote=frewo schreef op maandag 17 aug 2015, 15:10]fred
ik heb jaren met windows 7 gewerkt en de eigen virusscanner van windows 7 gebruikt, nooit rare dingen op mijn pc gehad, nu pas over gegaan naar windows 10, standaard zit daar ook de eigen virusscanner van windows op en wordt automatische geïnstalleerd, en in werking gesteld en up to date gehouden.
het zit ook in de mensen zelf die soms op de vreemdste sites zitten te rommelen en daar op alles zitten te klikken, ja dan vraag je ook om ellende.

en nog het volgende,de virusscanner belast ook nog je systeem minimaal,wat ook nog meegenomen is, wat je met betalende vaak kunt vergeten.
grt,fred


dit is ook mijn ervaring sinds deze in gebruik is totaal geen llende gehad wel 2 x een waarschuwing dat er in de opstart een aanwezig was is ook gelijk verwijderd.