Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 17-08-2015 16:36:38
Computers & Telefonie

Virusscanner w 10

[quote=robez schreef op maandag 17 aug 2015, 13:56]mensen die aanraden om gratis antiviruspakketen te gebruiken hebben totaal geen idee wat dat allemaal betekent. en zeker avira is één van de slechste paketten!!!
hierna een stukje van de site http://www.topreviews.nl/anti-virus-software/de-beste-antivirus-software/
op deze site wordt weergegeven welke pakketen het beste zijn en worden door hun ook getest.



wij hebben wel degelijk een idee wat het allemaal betekend. je hebt een site gevonden die zijn geld verdiend met het doorlinken van nietsvermoedende consumenten naar sites van betaalde virus scanners. (net als beslist.nl etc) geen wonder dat ze net doen alsof onbetaalde scanners slecht zijn. daar verdienen ze namelijk geen geld aan.

in werkelijkheid is een onbetaalde scanner exact even goed als een betaalde. echter mist hij vaak verschillende super irritante en onnodige features.

[quote=ookgoed schreef op maandag 17 aug 2015, 15:19]ik gebruik op mijn windows 7 de mcafee total. deze via ing rentepunten kunnen kopen voor 17.50 e
officiele versie.
dit is altijd beter dan gratis dingen welke nooit volledig zijn.

mcafee en norton zijn op zichzelf al virussen. ze vertragen je computer en zijn grandioos irritant met popups, updates, scans en dergelijke. geef mij maar malwarebytes, avast en microsoft security essentials. zijn gratis, vangen evenveel virussen en zijn een stuk minder