Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2015 23:45:29
Auto & Vervoer

Taxivervoer boeken en annuleren.

Hopetobehelping,

dat is een positief antwoord en zal ik zeker eens proberen om arke te vragen goe dat zit.

pieterworlters. negatieve post en vingerwijzend naar mij.
mijn vrienden willen graag weten waar je goede taxi's kan krijgen die service bieden. is geen negatieve informatie. maar de waarheid. dit bedrijf vraagt veel geld voor een annulering binnen 7 uur terwijl de rit pas in oktober zou zijn. zij zullen vast wel in hun recht staan maar mijn vrienden willen niet dat dit hen ook overkomt en boeken liever bij een bedrijf die gratis annuleert buiten 24 uur. hotels doen dit ook vaak. klant wil service en we leven in een vrijland om elkaar op de hoogte te brengen van bedrijven met goede en minder goede service.
aan de schandpaalnagelen. klinkt een beetje zwaar pieterwolters en middeleeuws. niet van deze tijd. ik vraag hier om advies en geen kritiek.
op facebook heb ik alleen vrienden en mijn account is niet publiek. jij kent mij helemaal niet. dus heb je het ook niet kunnen lezen. ik wil graag toe de point blijven.

veel mensen hebben mij hier goed geholpen vandaag.

nogmaals, het bedrag is niet het einde van de wereld.

het is fijn om positieve meningen te horen en advies.

dank jullie wel.