Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 18-08-2015 12:46:57
Geldzaken & Recht

Annuleren bij actievandedag.nl

Hallo flipflip,

eerst denken, dan doen.
het heet niet voor niets actievandedag.
eerst even de voorwaarden lezen:

4. annulering en wijziging

4.1 iedere boeking op een actie van actievandedag.nl leidt te allen tijde tot een onherroepelijke transactie. die boeking geldt als een aanvaarding van het aanbod van de aanbieder, waardoor de desbetreffende overeenkomst tot stand komt.

4.2 na de boeking die leidt tot een overeenkomst (transactie) met de aanbieder, kan de consument die overeenkomst zonder toestemming van de aanbieder niet kosteloos annuleren. aanbieder bepaalt welke kosten zij voor de annulering in rekening brengt. dit laat onverlet dat actievandedag.nl bepaalt of zij eveneens akkoord gaat met een eventueel verzoek tot annulering, en, als zij daarmee akkoord gaat, welke kosten zij daarvoor bij de consument in rekening brengt.

4.3 bij de verkoop van alle producten en diensten gelden de annuleringsvoorwaarden van de desbetreffende aanbieder. deze annuleringsvoorwaarden kunt u raadplegen, downloaden en/of opslaan door gebruik te maken van de desbetreffende hyperlink (button) bij het aanbod op de actievandedag.nl website.

met vr.gr.