Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
eduard210560 - 18-08-2015 13:59:02
Computers & Telefonie

Tele2 komt afspraken niet en na en stort teveel betaald abonnementsgeld niet terug!!!!

Blijkbaar heeft geen van jullie de voordelen van een smart tv ontdekt en betaalt zonder klachten de prachtige totaal pakketten die er worden voor gehouden. hoewel dit niets te maken heeft met het ongelijk van tele2 mogen jullie best weten dat ik de smart tv heb ik "gekregen" bij de overstap van mijn oude energieleverancier naar essent. overigens geen protserige big screen maar gewoon een klein scherm met slimme functies. uit jullie bijdragen, concludeer ik dat het merendeel van bovenstaande deelnemers niet over slimme functies beschikt.

daarbij moet ik vermelden dat ik vanochtend van tele2 een telefoontje kreeg waarin zij mij in het gelijk stellen en zsm mijn teveel betaalde abonnementskosten terug storten. de reden van de korting die mij werd verstrekt, vindt zijn oorzaak in het feit dat ik al vijf jaar klant bij tele2 ben en zal dat voorlopig nog wel even blijven. een happy end dus waar deze post waarschijnlijk aan heeft bijgedragen.