Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2015 12:45:09
Geldzaken & Recht

Is deze 'schuld' niet verjaard?

@tijger1: ik had al zo'n gevoel dat het een brutaal probeersel was van intrum. toen de medewerker vanmorgen tegen me zei dat het dus zeker geen phishingbrief was, maar een 'echte' vordering, antwoordde ik: 'nou, dit hangt wel een beetje tegen phishing aan, vindt u zelf ook niet?'

maar denk je werkelijk dat ik straffeloos (ik bedoel: boeteloos) kan doen wat jij voorstelt? bezwaar maken en meteen zeggen dat ik de zaak daarmee als afgedaan beschouw en verder nergens meer op reageren? heb jij ervaring met dit soort gevallen?

de medewerker zei vanmorgen tegen me dat ze zelf ook wel wisten dat het al heel lang geleden was, en dat ze me daarom -bij wijze van tegemoetkoming- zo'n ontzettend aardig voorstel hebben gedaan. het onderwerp van hun brief luidt dan ook in vetgedrukte letters: kies uw aanbieding! ik mag kiezen: of ik betaal die 187,55 gespreid, in maximaal 12 maandelijkse termijnen, of ik krijg 20% korting en bespaar 37,51 als ik voor 24 augustus 150,01 euro betaal.

ik overweeg nu dat laatste, al is dat momenteel een rib uit mijn lijf. maar veel liever zou ik uiteraard helemaal niets meer betalen. alleen vrees ik dat er dan misschien nog eens een boete bovenop komt en ik uiteindelijk nog veel meer moet gaan betalen.