Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 19-08-2015 20:04:31
Huishouden & Energie

Geluidsoverlast door een verkeerde leminaatvloer

Beste bouhun,

hoogstwaarschijnlijk zijn er door de woningbouwvereniging of vereniging van eigenaren regels omtrent de vloer die gelegd mag worden en omtrent geluidsoverlast.
u zou die regels er eens op na kunnen kijken. afhankelijk van of het een woningbouwvereniging of een vereniging van eigenaren betreft contact met ze opnemen.

bij onze vve mag een bewoner alleen laminaat leggen na schriftelijke goedkeuring van de vve.
niet dat iedereen zich daar aan houd maar het geeft de vve wel een instrument om in te grijpen mocht er veel lawaai zijn door laminaat dat zonder schriftelijke toestemming is gelegd.

geen idee hoe erg het lawaai is. u zou er nog eens een gesprek met uw boven buurman over kunnen hebben. het dragen van schoenen met harde hakken, kan bijvoorbeeld veel lawaai maken. als dat veel lawaai veroorzaakt dan zou het dragen van ander (of geen) schoeisel van uw bovenburen ook al veel kunnen schelen voor u.