Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 20-08-2015 12:29:04
Huishouden & Energie

Vijverpomp

Ik heb bij de cranenbroek vorige week een vijverpomp gekocht. maar nu is die pomp in de reclame . is de winkel nu verplicht om het verschil terug te betalen.

in de stenen winkel geldt de volgende regel: koop = koop. tenzij er een retour optie bestaat en vermeld wordt op de bon met de bijbehorende voorwaarden is er geen retour optie mogelijk.

wanneer heeft u het artikel gekocht en voor hoeveel en bij welke winkel?
de aanbieding is nu hoeveel?

ik zal wel weer een bak commentaar krijgen, maar een pannenkoek heeft twee kanten, een koopovereenkomst heeft rechten en plichten, en die gelden voor de beide partijen omschreven in voorwaarden of een contract. het is niet alleen zo dat de consument altijd er beter van moet worden ten koste van de verkoper. zoals tijger ook terecht opmerkt: zou u als uw artikel x 2 x zo duur geworden zijn, direct zijn gaan bij betalen of had u op elke verjaardag verteld hoe gunstig u wat gekocht had?

is de winkel nu verplicht om het verschil terug te betalen.
zo ik het nu zie: nee, waarom?