Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 20-08-2015 23:53:13
Huishouden & Energie

2x maandbedrag

Met veilingen van de consumentenbond en de veh, maar ook via vergelijkingssites zijn nogal wat overstappers nu nle-nem/klant.

de consumentenbond voelde zich schuldig en probeert invloed te gaan nemen. de nle had in het verleden echter niet zoveel moeite met imago-verlies of het klachten-niet-afwikkelen.

wettelijk kan er niets tegen gezegd worden en met het veranderen van de voorwaarden is de uitstap mogelijk, alleen de instappremie is weg!

bijkomend probleem is, dat de nle een maand in het vooruit betaald wordt en mij is het nog niet helemaal duidelijk of ik volgens europees recht mijn geld terug krijg wanneer deze britse investeerder op de fles gaat. dat heb ik ook bij de consumentenbond gemeld.

voorlopig betaal ik, zoals gewenst en blijf mijn termijn uitzitten, maar veel klanten melden, dat er goedkopere partijen zijn dan de ooit uitgehandelde veilingversie(s)........