Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 21-08-2015 00:20:41
Geldzaken & Recht

Emotionele schade en verschillen in offerte/factuur bruiloft

[quote=miranda500 schreef op donderdag 20 aug 2015, 23:30]dank voor uw antwoord.
wat bedoelt u met de zin: verder bent u geen partij?
het beste is de eigenaar van het bedrijf v. bedrijf een aangetekende brief/mail te sturen waarin het overgemaakte bedrag wordt toegelicht. verzoek om een schriftelijk antwoord binnen 14 dagen.
als er dan een rechtszaak van komt, dan staat u sterker. ik zou er geen dure advocaat bij halen, maar rustig afwachten of er überhaupt een rechtszaak komt. aan het incassobureau dat ze eventueel inschakelen ook 1 keer schriftelijk laten weten waarom er minder wordt betaald dan geëist door de eigenaar.

een incassobureau slaat meestal dreigende taal uit en dreigt met incassokosten. als de openstaande factuur op goede gronden wordt betwist, dan heeft het echtpaar niets te vrezen.

immateriële schade is doorgaans moeilijk te verhalen.