Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 21-08-2015 16:04:08
Auto & Vervoer

Overstap van koop- naar lease-auto

Zoals ron530 ook al aangeeft heeft u alleen maar verplichtingen, risico's en weinig of geen rechten.
voor o.a.elke schade aan de auto zelf bent u verantwoordelijk, die verantwoording wilt u niet niet hebben voor een nieuwe auto en dat is nog maar het begin van de waslijst met verlichtingen en uitsluitingen.
de € 199.00 is het starttarief voor het aller kleinste en aller eenvoudigste modelletje dat er te bedenken valt. wilt u ook maar een ietsie pietsie meer comfort dan kost dat flink wat duiten extra.
wilt u geen nieuwe auto meer kopen dan kunt u misschien beter een "jong" gebruikte kopen.
u bepaald dan zelf welke auto met welk comfort u koopt, bent daar dan wel de eigenaar van en bepaald ook zelf hoe de auto verzekerd is en onderhouden wordt zonder allerlei schimmige financiële risico's die u loopt bij het leasen. op termijn bent u vrijwel zeker goedkoper uit dan met een lease contract.
geniet lekker van uw eigen eigendom en u hoeft voor niemand zgn. zuinig te zijn, geniet bij leven want daarna kan het (hoogstwaarschijnlijk) niet meer.