Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frans56 - 22-08-2015 13:32:32
Auto & Vervoer

Overstap van koop- naar lease-auto

Hallo

ik kan me volledig aansluiten bij een aantal andere be-antwoorders van uw vraag, en dat is
dat ik dit niet zou doen, u schrijft zelf al dat u toch het een en ander zelf dient te betalen ? en wat gebeurt er bijvoorbeeld als er iemand zonder afzender een minuscuul deukje in uw lease auto rijdt??? als het uw eigen auto is, denkt u misschien van ach dat deukje had ik er zelf ook misschien wel ingereden als ik dat paaltje wel had gezien?? hoe reageert een lease maatschappij hierop na de verstreken termijn ?
en inderdaad als u na een paar jaar toch weer besluiten om er weer een auto te kopen begint u vooraan met uw no-claim korting. ikzelf zou u dan ook adviseren om een leuk klein tweedehandsje te zoeken van een jaar of 3 met niet te veel op de teller, en vooral bij een
vertrouwde garage. als u een kleine auto van een jaar of drie oud een jaar of 10 kunt rijden
dan is de afschrijving waarschijnlijk lager als e 199 per maand.