Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

haarp
haarp - 22-08-2015 18:02:14
Voeding & Gezondheid

Poes

[quote=carola.83 schreef op vrijdag 21 aug 2015, 20:13][quote=haarp schreef op vrijdag 21 aug 2015, 18:42][quote=carola.83 schreef op donderdag 20 aug 2015, 18:24][quote=tijger1 schreef op donderdag 20 aug 2015, 18:20]mijn kat was overigens dol op rauwe vis.

die van mij waren dol op kaviaar;-)

overigens vind ik tonijn uit blik geen goed plan. veel te zout.

ik verwerk vaker tonijn uit blik in een salade maar vind deze absoluut niet zout.

in 1 blikje tonijn zit 350mg natrium per 100 gram. dat is dus ongeveer 150mg zout! nee hoor helemaal niet zout. je moet op de kleintjes letten schreef je, de dierenarts is heel wat duurder dan fatsoenlijk kattenvoer!
bevroren koolvis is helemaal niet duur lekker koken en als je dat mengt met een bruine boterham wordt het nog goedkoper. gezond en de meeste katten vinden het heerlijk.

sorry hoor maar waarom nemen mensen een huisdier terwijl ze eigenlijk het geld er niet voor hebben. zo'n dier is daar altijd de dupe van.

sorry maar mijn poes komt niets tekort en heb er wel het geld voor. alleen die super dure blikjes koop ik niet. alleen als mijn poes jarig is en op dierendag dan koop ik die dure blikjes.
@ carola.83 ik vind je erg grof en vraag mij af hoe je het durft zo'n onzin op te schrijven. jij hoort niet thuis in dit forum.