Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
carcouture - 22-08-2015 23:16:50
Geldzaken & Recht

Politie/cjib betaald veel te laat (niet) terug

[quote=swat1500 schreef op zaterdag 22 aug 2015, 22:46]beroep tegen een beschikking verzonden door het cjib inzake een verkeersovertreding is alleen mogelijk bij de officier van justitie (in de meeste gevallen) te utrecht.
beroep tegen een beschikking is dus niet mogelijk bij de politie.

....

hoewel ts niet geheel de juiste weg heeft bewandeld mag hij vertrouwen op de inhoud van de brief die hij kennelijk heeft ontvangen en voorts dat de overheid haar toezeggingen voortvarend uitvoert.

beste swat,

bedankt voor de uitvoerige reactie. ik heb echter bezwaar gemaakt tegen de beschikking aan het adres dat ze zelf aangeven in de brief bij de opgestuurde beschikking. op een andere beschikking die ik recent heb ontvangen staat idd het cvom als adres voor bezwaarschriften. op mijn beschikking waar we het nu over hebben staat echter een ander adres.

ik zal opnieuw een compleet overzicht incl. de ontvangen brieven opsturen naar het cjib in de hoop dat ze er meer mee doen dan ze aan de telefoon beloven.