Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ah
ahsyla - 22-08-2015 23:30:10
Geldzaken & Recht

Kale huur en parkeerplaats kosten

Bedankt voor alle reacties tot nu toe.

ik ben verplicht de parkeerplaats erbij te nemen als ik de studio huur, hier kies ik dus niet zelf voor (want ik heb geen eens een rijbewijs...) de kosten komen dus in het zelfde contract te staan alleen dan onder een andere naam. verder voldoe ik qua leeftijd, qua huurprijs (zowel de kale huur als wanneer ik de parkeerkosten bij de kale kosten optel) en inkomen wel aan alle eisen van de huurtoeslag. zoals uit jullie reacties ook al blijkt is er weinig concreets te vinden over mijn vraag, hooguit info over hoe het qua parkeerkosten werkt met de huurverhoging. ik weet niet of ik er dan vanuit mag gaan dat het dan op dezelfde mannier bekeken word als ik huurtoeslag aan vraag?
ik zou er graag de belasting voor willen bellen maar helaas zijn die alleen tijdens kantoor uren bereikbaar en moet ik hopen dat de studio niet verhuurd word aan een ander als ik wacht tot maandag.