Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 24-08-2015 09:19:20
Elektronica & TV

Ijsvorming op achterwand koelkast

[quote=wimmi20 schreef op vrijdag 21 aug 2015, 16:06]ik snap al die zgn tips over het verstopte afwaterings gaatje niet.
ts meldt toch duidelijk dat de ijsvorming bovenin de kast aanwezig is.
als het gaatje verstopt is dan zit de ijsvorming toch onderinde kast, omdat het dooiwater eerst naar beneden loopt, en dan niet verder de kast kan verlaten.
u weet toch nog wel wat van gaal zei ?

op de grond van je koelkast zit meestal geen koeling, daar vriest niks vast. het probleem is dat het water in de koelkast blijft hangen/liggen en uiteindelijk door verdamping weer op je achterwand aanslaat en aanvriest.

ik had inderdaad de reactie van ts over het gaatje niet gezien , maar kan wel snappen dat meer mensen dat niet hebben gelezen. het is een beetje een woord muur, zonder alinea's.

[quote=tolsma1945 schreef op vrijdag 21 aug 2015, 17:26]een goed besluit om een nieuwe te kopen.
al die hulp ,hoe goedbedoeld ook waren ver beneden
de maat,je had zelf al aangegeven hoe de conditie van de
koelkast was,blijft het probleem niet opgelost

en hier heeft ts wel wat aan?