Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 25-08-2015 20:00:18
Elektronica & TV

Tekst op site komt niet overeen met het produkt

Beste biancastevens,

het is duidelijk dat u misleid bent door de informatie die u op de site van redcoon heeft gezien.
bij de aflevering heeft u dit al geconstateerd en had u, zonder opgaaf van reden, kunnen retourneren en de koop kunnen ontbinden. meer informatie vind u https://www.consuwijzer.nl/elektronica/kopen-op-afstand/bedenktijd-koop-op-afstand">hier.

als u de steamer alleen gebruikt heeft om het functioneren te testen dan mag u nog steeds de koop ontbinden als u nog binnen de 14 dagen bedenktijd zit (zie ook de voorwaarden van redcoon zelf). meer informatie hierover vind u https://www.consuwijzer.nl/elektronica/kopen-op-afstand/product-via-internet-postorder-gekocht-mag-ik-het-uitproberen-en-terugsturen">hier.

indien u de steamer vaker gebruikt heeft dan nodig is om het functioneren te testen kunt u nog een beroep doen op https://www.consuwijzer.nl/thema/dwaling">'dwaling' van de verkoper. u zult dit wel moeten kunnen aantonen. dit kan nog best lastig worden, als u de steamer al 'vol' in gebruik heeft.

mocht de koopovereenkomst ontbonden worden dan dient redcoon u binnen 14 dagen uw geld terug te geven. ook de eventuele verzendkosten dient u terug te krijgen. de retourkosten zijn voor uw rekening tenzij redcoon dit niet van te voren aan u heeft aangegeven. https://www.consuwijzer.nl/elektronica/kopen-op-afstand/ik-stuur-product-terug-moet-ik-verzendkosten-betalen">hier leest u er meer over.