Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 25-08-2015 20:03:14
Computers & Telefonie

Isearch.omiga-plus.com

De vraag is wel of er geen sporen nog in herstelpunten zitten. vaak lijkt het opgelost met systeemherstel maar dat hoeft niet het geval te zijn. zie mijn link van 18.56 uur.
niet meer dan 1 av programma op de pc gebruiken en, zoals al is gezegd, avast is een prima programma.
u kunt er eventueel ook nog malwarebytes anti-exploit installeren (kan naast een av programma gebruikt worden) https://www.malwarebytes.org/antiexploit/">klik hier, de groene knop voor de gratis versie.
en bijv. de ublock of adblock pro als extensie aan de browser toevoegen, en bij voorkeur geen ie gebruiken maar bijv. firefox en/of g. chrome. u kunt meerdere browsers op de pc naast elkaar gebruiken.
als u mcafee wilt verwijderen zult u mogelijk daarvoor een verwijdertool moeten gebruiken als dat niet via het conciguratiescherm lukt.