Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 26-08-2015 19:06:24
Auto & Vervoer

Nieuw toestel geeft fout meldingen

Dan zou ik maar snel op internet uitzoeken voor welke gsm u dan zou willen ruilen....http://www.gsminfo.nl/keuzehulp/kooptip-beste-mobiele-telefoons-tot-100-euro">klik hier en http://www.typhone.nl/blog/beste-smartphones-onder-200-euro/">klik hier en vooral http://tweakers.net/reviews/3865/de-vijf-populairste-smartphones-onder-de-200-euro.html">klik hier. op de laatste site kunt u specificaties van de genoemde toestellen in een schema vergelijken.
bedenk bij uw keuze dat het interne telefoongeheugen niet te gering moet zijn omdat de meeste apps daarop worden geïnstalleerd, en ook of u zelf de accu wilt kunnen vervangen/verwijderen. dat kan handig zijn als de gsm vastloopt of met sommige andere problemen, en dan hoeft u er niet mee naar een reparatiedienst als de accu vervangen moet worden.