Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kathy1978
kathy1978 - 27-08-2015 23:45:19
Voeding & Gezondheid

Gekocht

Jammer dat u er geen plezier van heeft. helaas zijn die dingen maar in 1 maat. als aankomend podotherapeut kan ik u vertellen dat we die siliconen teenstukjes op maat maken. dat wil zeggen we boetseren ze op uw voet. dat past het precies. de podotherapeut bekijkt juist waar het wat dikker moet zijn en waar wat dunner. als het na proberen nog niet precies past kan het nog aangepast worden. siliconen materiaal is niet goedkoop maar deze op maat gemaakte teenstukjes gaan bij zorgvuldig gebruik lang mee. het is net als met steunzolen. ik hoor van veel van mijn pedicure klanten dat de steunzolen niet werken echter hebben ze dan een soort van tell sell dingen gekocht. niet specifiek voor hun klacht en ook niet op maat. niet iedere voet is hetzelfde. verder heb je ook nog verschillende zachtheden van het siliconen materiaal van heel zacht tot vrij hard voor sterk corrigerende teenstukjes. de podotherapeut bekijkt in overleg met u wat het beste is.
oja en een podotherapeut is niet te verwarren met een podoloog. podotherapeut heeft een 4 jarige hbo studie gevolgd en is big geregistreerd en heeft een beschermde titel. een podoloog is een niet beschermde naam, cursus van hopelijk 2 jaar gevolgd bij loop maar iedereen kan zich podoloog noemen.