Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 28-08-2015 11:21:55
Geldzaken & Recht

Aansprakelijkheid huur

Ik zou deze brief die edrick3 voorstelt aangetekend versturen. als er aanmaningen komen niet reageren, alleen als er een incassobureau ingeschakeld wordt, eenmaal een mail sturen dat u de rekening betwist, omdat u de schade niet heeft veroorzaakt.

wat voor dreigementen er ook komen, incassobureau, deurwaarder, rechtszaak, er kan alleen maar geld van u worden geïnd met een vonnis van een rechter waarin dit wordt beslist. zonder vonnis is het alleen maar bla bla. komt er een rechtszaak, dan wordt dit een kantonzaak, waarbij u zonder hulp van een advocaat uw kant van de zaak mag bepleiten. zonder bewijs van de verhuurder staat u sterk en de verhuurder enorm zwak. eigenlijk hebben ze dan geen zaak.

het wordt wel vervelend als u borg heeft betaald aan de vorige verhuurder, dan zal het moeilijk worden om deze terug te krijgen. maar indien er nog borg moet worden gekregen, eis deze dan ook meteen in de aangetekende brief.

verzoek om een schriftelijke reactie binnen 14 dagen en dateer de brief.