Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 28-08-2015 17:02:28
Voeding & Gezondheid

Eigen aardappels

[quote=tenormin schreef op vrijdag 28 aug 2015, 16:18]haal je die prachtige 'patatjes' dan wel van hetzelfde ras aardappelen? 10 minuten en je krijgt een nat papje, werkelijk geen idee welke aardappel dat moet zijn. nee, helaas ben ik geen kok in de zin des woords, maar kun je misschien het zaad/ras noemen en "ons" een beetje op weg helpen. hoewel de meeste aardappelen toch wel 20 minuten nodig hebben, maar dat zal je zelf ook wel weten. ter info; aardappelen zaai je niet maar poot je. is mijn vraag aan ts, heeft u originele pootaardappelen gebruikt of gewoon de aardappel van de groenteman in de grond gestopt. in het laatste geval kan het wel kloppen omdat het dan veelal gaat om piepers uit het buitenland die het niet zo goed doen in onze bodem. ze zien er prachtig uit na het rooien maar zijn meestal "waterballen" die tot prut koken.