Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 28-08-2015 23:48:09
Voeding & Gezondheid

Eigen aardappels

Hoe haal je dan een schil af van een pap-aardappel, want ook met poffen en/of microwave zal die genoemde aardappel niet er niet beter op worden. nou ja, men kan de "pap" aardappel voor verschillende doeleinden gebruiken: lekker snel een puree met ruccola of andere groenten, de al genoemde rösti, bind de "pap" aardappel met soep, zoveel mogelijkheden. echte koks weten er wel raad mee, lijkt me, die kunnen schilderen met de 'verf' die ze hebben. ?