Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 30-08-2015 11:31:44
Voeding & Gezondheid

Lavylites sprays - piramidespel?

Beste zoefie74,

wat ik begrijp van lavylites is dat het de bedoeling is dat u anderen werft en daardoor korting krijgt. tevens krijgt u inkomsten uit de verkopen van de mensen die u heeft geworven.
dat lijkt op een https://nl.wikipedia.org/wiki/piramidespel">piramidespel maar is het volgens mij niet.

als u initieel een inleg moet doen en afhankelijk bent van hoeveel mensen er geworven worden 'onder u' dan is het inderdaad een piramidespel.
als dat niet zo is en het puur gaat om een deel van de verkopen door de door u geworven mensen dan is het geen piramidespel maar 'multi-level marketing'.

piramidespelen zijn in nederland verboden. ik ken de details natuurlijk niet die u op de bijeenkomst heeft gekregen maar ik vermoed dus dat het geen piramidespel is (men zal ook weten dat het in nederland verboden is). de verkopen van de door u geworven verkopers zijn van essentieel belang van wat ik gelezen heb.
waarschijnlijk betreft het dus het zogenaamde 'https://nl.wikipedia.org/wiki/multi-level_marketing">multi-level marketing' en dat is wel toegestaan in nederland.

geen idee overigens of lavylites sprays wel een goed en gezond product is. het is in 2013 gestart in hongarije en waait nu uit naar andere landen in europa.