Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 30-08-2015 12:35:30
Voeding & Gezondheid

Lavylites sprays - piramidespel?

[quote=zoefie74 schreef op zondag 30 aug 2015, 11:52]dag hopetobehelping,

je kunt een deel terug "verdienen" door nieuwe mensen aan te brengen. er wordt van je verwacht dat je 1xp.m. voor minimaal 80,- bestellingen doet. daarvan moet je 10% via de bank overmaken en de rest kun je met verworven inkomsten uit de 2-benige organisatie betalen. alles gaat via honarije daar wordt je als verkoper ook ingeschreven.

nou ik vind het nogal wat 516,-- voor een startpakket! daarbij moet je elke maand voor 80,- inkopen, dat zijn 5 kleine flesjes of 2 grote die je aan de man moet brengen !!

er werd erg op gehamerd dat er nl nog geen een lijn was en ze nu ongeveer 400 mensen hebben die ingestapt zijn. de nadruk ligt wel erg op aanbrengen van nieuwe mensen.

nogmaals, iedereen moet lekker zelf weten wat ze doen moet hun geld en ik was alleen benieuwd. na de voorlichting heb ik al snel besloten dat ik er niet in geloof omdat er geen aantoonbaar wetenschappelijk resultaat is!

beste zoefie74,

het startpakket en de maandelijkse verplichte afname waren mij nog niet bekend. dat zijn inderdaad forse bedragen.
uit uw informatie concludeer ik dat men behoorlijk de grenzen op zoekt en dicht tegen een piramidespel 'aanschuurt'.
u zou er melding van kunnen maken bij de http://www.kansspelautoriteit.nl/algemene-onderdelen/serviceblok/veelgestelde-vragen/veelgestelde-vragen/piramidespel-multi/">autoriteit kansspelen.

geef u overigens groot gelijk dat u er niet in stapt. ik zou het ook niet doen, als er geen wetenschappelijk bewijs is voor het product dan zou ik er ook niet aan beginnen. dat is dan nog los gezien van de hele verkoop strategie die erachter zit.
op internet zag ik een filmpje waarin de genezing van een wond door dit product een kwestie van uren zou zijn. en meestal geldt dat als het te mooi is om waar te zijn dat het dan ook zo is. we zijn nu eenmaal geen x-men :-).