Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-08-2015 19:58:01
Huishouden & Energie

Bezorgklacht media markt

Droopie78 schreef op donderdag 27 aug 2015, 19:36:
als het water uit de wasmachine is leeggepompt, en bij het openen van het filter geen water komt, kan de wasmachine gewoon meegenomen worden. de eis dat een wasmachine geen water mag bevatten is een onredelijke eis. dat hoor bij een wasmachine. netjes het filter erop, handjes uit de mouwen en gewoon die wasmachine meenemen. service noemen we dat.



ibizaman schreef op vrijdag 2 mei 2014, 19:14: zou het zelf ter plekke hebben gedaan, maar ze hebben gewoon het vriendje van mijn dochter overbluft (die bovendien van schrik door het raam van de bijkeukendeur viel).

ja ja maak het nog spannender.
zal me niet verbazen als vriendje van je dochter een grote mond heeft gehad dat de machine maar mee moest ondanks dat er water uitliep.
dat de bezorgers er klaar mee waren en het vriendje nu met dit smoesje aankomt.

buiten dat regels zijn bij elke bezorgservice duidelijk hij moet leeg aangeleverd worden, dat de koper meent dat de bezorgservice maar alles moet accepteren omdat ie betaald heeft is kolder je betaald nl enkel en alleen voor het bezorgen.
oud materiaal afvoeren is gewoon gratis mits voldaan aan de voorwaarden, je geeft toch ook geen vriezer mee die je net hebt uitgezet.

... en is dit niet mosterd na de maaltijd! vermoed weldegelijk dat de oude wasmachine ondertussen wel gerecycled is. u kwam de put dempen als het kalf is verdronken.