Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nico s
nico s - 30-08-2015 21:50:14
Voeding & Gezondheid

Eigen aardappels

Als ik de aarappelen op de voor mij gunstigdse manier kekookt heb kan ik de schil die een beetje hard geworden is tussen de pap uit halen en er met een beetje meel( riefkeuk (ik ken alleen dat keulse woord)van maken wel heb ik zopas gehoord dat je die miskooksel van aardappels kunt schillenen ze op grote van dobbelstenen snijden en dan voorzichtig koken dit gebeurd ook met kant en klaar maaltijden ik ga morgen in elk geval door met expirimenteren het beroerde is dat ik op een dieet leef en daar horen twee kleine aardappels bij en nu moet ik weer uitvlooien hoeveel blokjes of dat zijn maar op de aller eerste plaats ga ik op mijn terrasje zitten om van de avond genieten met behulp van een heerlijke fles wijn en voor u allen welterusten nico