Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-08-2015 12:37:15
Geldzaken & Recht

Nooit post ontvangen en boete door uwnota.nl

Mahadma schreef op maandag 31 aug 2015, 12:30: https://www.uwnota.nl/">klik hier voor de betreffende site.

u bent kennelijk naar een dokter/tandarts geweest, dus wist dat er of linksom of rechtsom ooit een rekening zou moeten komen. uitgaande van post.nl bezorging, die is twijfelachtig, maar dat er èn de rekening èn de herinnering èn de aanmaning niet 'op de mat' vallen geloof ik niet echt aan.

bestaat de mogelijkheid dat iemand anders uw post meengenomen heeft of dat de post wegens verhuizing oid op een ander adres bezorgd is. kan de nota ook mogelijk per e-mail verzonden zijn? of in de spam terecht gekomen zijn?




ja dat is waar, was ik gewoon helemaal vergeten omdat ik heel druk met dingen dus verwacht niet op de rekening en nee geen digitaal (heb nooit aangevraagd). eerder was altijd goed gegaan met de post, altijd eerste post en netjes gelijk betaald. deze keer eenmaal misgegaan.

dat klopt maar mijn buren postvak zijn niet apart dus samen in een. kan iemand inderdaad meegenomen en/of weggooien, niet echt erg aardig (asociaal).