Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-08-2015 12:47:16
Geldzaken & Recht

Nooit post ontvangen en boete door uwnota.nl

Ron530 schreef op maandag 31 aug 2015, 12:25: voorheen stuurden wij u een nota via de post. tegenwoordig proberen wij zoveel mogelijk nota's (of beter gezegd betaalnotificaties met een betaallink) via e-mail te versturen. dat bespaart kosten voor uw tandarts en het is ook nog eens beter voor het milieu. als uw zorgaanbieder over uw e-mailadres beschikt ontvangt u een betaalnotificatie via e-mail.
uw nota.nl handelt alle nota's digitaal af daarom krijgt u ook geen brief in de bus. pas als u niet betaald moet u aangeschreven worden maar dan bent u al ruimschoots te laat met het voldoen van de betaling.


heb nooit digitaal ontvangen en ook geen aangevraagd die ik wil.
ik doe altijd met papieren / facturen. altijd op tijd betalen, met andere facturen was altijd goed gegaan, nooit achterstand geweest. deze keer was gewoon misgegaan met de post.