Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 31-08-2015 13:14:47
Elektronica & TV

Plattetv.nl

Lijkt me best goede site:

http://tweakers.net/shopreview/6924/plattetv-punt-nl/shopreviews/">http://tweakers.net/shopreview/6924/plattetv-punt-nl/shopreviews/
http://www.kieskeurig.nl/winkels/plattetv.nl/reviews">http://www.kieskeurig.nl/winkels/plattetv.nl/reviews
ze hebben echter geen hele bekende keurmerken. maar gezien de zeer positieve reviews lijkt het me wel een betrouwbare site.

ik zie dat ze ook fysieke winkels hebben. ik heb zelf jaren lang in ee fysieke electronica winkel met webshop gewerkt. dit gaf bij ons vaak gezeur met voorraad status-sen. je verkocht dan een tv in de ochtend, en in de middag kwam er een internet order voor de zelfde al verkochte tv. dan krijg je dus problemen zoals die u nu heeft.

verder werden onze internet prijzen per dag aangepast op de concurrentie, dus ja zo snel 100€ goedkoper kan. mocht het toch geen fout zijn, dan kan je het denk ik nog wel terug krijgen ook.
je hebt namelijk 14 dagen terugstuur garantie op alles wat je via internet koopt. je zou hem dus gewoon meteen kunnen terugsturen en weer bestellen voor 100€ minder. je moet waarschijnlijk alleen zelf het terugsturen betalen. maar ik denk dat als je ze opbelt en dit verhaal uitlegt je die 100€ ook wel krijgt. (mits het geen fout is natuurlijk)