Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-08-2015 13:28:58
Huishouden & Energie

Ex kater

Wij hebben destijds een katertje van nauwelijks 4 weken in huis gekregen dat buiten liep en steeds miauwde. zo werden we op "hem"attent gemaakt. ondergetekende heeft een week lang moeite gedaan het beestje te pakken te krijgen want het werd panisch als je dat probeerde.
toen dit eindelijk lukte hebben we hem in onze garage gelaten waar hij meteen in het opgestapelde openhaard hout klom. weer minstens een a twee weken hebben we hem daar eten en drinken gegeven en steeds met lieve woordjes proberen te verleiden in onze buurt te komen. na heel hel veel geduld lukte dit. hij is uiteindelijk in ons gezin met een andere poes samen die al bij ons was voor hij werd opgenomen (zijn nooit echt vrienden geworden) 16 jaar oud geworden maar is altijd "sociaal gehandicapt"gebleven zoals wij dat plachten te noemen. d.w.z. redelijk angstig, zeker voor vreemden.
maar al met al heeft hij een goed en rustig leven gehad.
al met al hebben we dit bereikt met heel heel veel geduld en liefde. dus lieve kattenliefhebster, het komt zeker goed!!