Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-08-2015 14:18:59
Computers & Telefonie

Downloadsnelheid is verlaagd

Aronolideus schreef op maandag 31 aug 2015, 13:57: sinds ruim een maand is mijn internetsnelheid volgens ookla 2 mb/s, voorheen was het 5 mb/s, terwijl ik een abonnement heb voor 10 mb/s. het installatieproces voor windows 10 heeft ruim 17 uur geduurd. mag ik mijn provider aanspreken voor het niet nakomen van hun verplichting.
om deze vraag goed te kunnen beantwoorden is het van belang te weten hoe die snelheid gemeten wordt. draadloos of is de computer met een ethernetkabel met uw modem verbonden? verder denk ik niet dat uw provider een snelheid garandeert. er wordt waarschijnlijk een snelheid tot 10 mbps geleverd. bij adsl is die afhankelijk van de afstand tot de centrale.