Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-08-2015 18:27:13
Huishouden & Energie

Ex kater

Ik heb veel ervaring met katten en uiteindelijk komt het meestal wel goed. een keer een lapjespoes van een jaar oud in huis genomen en ze had ook op straat geleefd, vreselijk schuw. na ongeveer een week of twee kwam ze bij mij maar niet bij mijn man. ze is jaren lang bang voor mannen en benen geweest dus ik had zo mijn vermoedens maar ze was superlief. werd na een paar weken in huis sociaal naar mij en mijn man toe (al kwam ze niet bij mijn man op schoot en mocht hij haar niet optillen) maar als er visite was dan zat ze achter de wasdroger, zo bang. pas na vele jaren (ze is voor zover we weten minstens 19 jaar geworden) werd ze ook gek op mijn man en uiteindelijk was ook visite niet meer veilig voor haar avances! ze heeft bij ons nog een heel lang en fijn leven gehad.
heb je echt te maken met verwilderde zwerfkatten dan kan het een andere zaak zijn, die zijn vaak echt niet meer geschikt voor in huis hooguit op een erf om muizen te vangen.