Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 31-08-2015 19:58:29
Huishouden & Energie

Schoonmaken afstandsbediening

[quote=apel36 schreef op maandag 31 aug 2015, 19:08]hoe kan ik het beste de bediening van mijn sta-op-stoel schoonmaken. dit voelt wat kleverig aan. met een sopdoekje lukt het niet, daardoor lijkt het erger te worden. wie heeft een tip?je kan bijvoorbeeld iets als http://www.aliexpress.com/item/new-hot-sale-2015-magic-glue-gel-monitor-cleaning-compound-portable-keyboard-magic-cleaner-for-computer/32246684265.html">dit eens proberen, om maar een willekeurige te noemen.. momenteel usd 1.59, dus iets van 1.40 ofzo denk ik..

gebruik dit (of soortgelijk spul) al tijden voor kbds, remotes, legacy phones en weet ik veel..

is ook gewoon hier in nl te vinden, en dan heb je het sneller (tenzij je ook een china dropshipper of dozenschuiver treft), maar dan is het wel een of anderhalve orde duurder..

delivery vanuit china lijkt momenteel redelijk snel te gaan, minder dan 3 weken over de laatste maand ofzo (kleine pakjes, die gaan altijd sneller mee)