Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 01-09-2015 11:22:33
Geldzaken & Recht

Stichting loterijverlies

Mmh, ik ben vanaf het begin erbij, heb 1 keer 25 euro moeten betalen, later nog een verzoek gehad dat was een jaar of vijf geleden, om nog eens 25€ te betalen. dat heb ik niet gedaan. maar ik ben nog steeds geregistreerd, ontvang nog steeds mail maar nooit over extra betalingen.
ik weet dat de voorwaarden voor latere inschrijvers veranderd zijn. reden dat naarmate de stichting meer kans op succes begon te krijgen zich steeds meer mensen hebben ingeschreven.
ik weet niet of er nu sprake is van een abonnement of zo voor de nieuwe inschrijvers. ik heb althans nooit ergens last van gehad.
overigens, veel geld hoeft u sowieso niet te verwachten. over acht jaar gerekend en een lot per maand met evt nieuwjaars en koningsdag loterijen mee heeft u iets van 2500€ ingelegd (bij een lot per maand).
als de inzet wordt dat u alle geld terug vangt omdat u bij goede info wellicht niet had meegedaan, dan mag de staatsloterij aan hun kant het prijzengeld terugclaimen.

een leuke extra vakantie, of aanbetaling op een andere auto of zo, maar niet meer.

gisteren naar radar gekeken. werd ook weer e.e.a. verteld door een advocaat. dat is dus opgenomen op tv.
zie uitzendinggemist.nl