Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-09-2015 16:13:34
Elektronica & TV

Is zgn noodzakelijk serviconderhoud belazeriij?

Niet alleen het woordje 'milieu' is goud waard, ook het woordje 'veiligheid'.

uiteraard zullen bedrijven nooit (!) echt de waarheid naar buiten brengen over de intervallen van onderhoudsbeurten. zouden zij dat wel doen, zijn ze een dief van hun eigen portemonnee.

een mooi voorbeeld is dat van een zeer bekend bedrijf, die ook lampen produceert, die al lang een lamp in de kluis heeft liggen, die nooit meer stuk gaat. zouden zij dat soort lampen wel gaan verkopen, kunt u wel raden dat zij gauw uitgerangeerd zijn, voor wat betreft de verkoop van lampen.

ik kan nog een mooi voorbeeld noemen, wat uiteraard wel 'toevallig' is:
ik ken iemand die een woning gekocht heeft, ongeveer 19 jaar geleden, gelijktijdig met de buren (nieuwbouw). alle drie exact dezelfde hr-ketel. de buren van hem lieten die ketel elk jaar 'onderhouden' door een bepaald bedrijf. hij zelf alleen de eerste 2 jaren. daarna niet meer. af en toe maakte hij die ketel zelf schoon (de eerste paar keren goed opgelet en nagevraagd). bij de ene buurman was de ketel al na 10 jaar defect (en een nieuwe moeten kopen) en de andere buurman na 13 jaar (ook een nieuwe moeten kopen.

echter bij die kennis van mij blijft de originele, nu reeds 19 jaar 'jonge', hr-ketel gewoon doordraaien en mankeert er helemaal niets aan (m.u.v. het vernieuwen van het drukvat). uiteraard allemaal héél 'toevallig.......

moraal van dit verhaal: geloof niet zomaar een bepaald bedrijf. laat u goed voorlichten door een onafhankelijk persoon.