Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 01-09-2015 20:42:12
Geldzaken & Recht

Veel terug moeten betalen kindgebonden budget en vreselijke 'service' belastingtelefoon.

Ik ben zeer verbaasd over uw topic, want mijn ervaringen met de belastingtelefoon zijn alleen maar uiterst positief.

dat u drie definitieve berekeningen achter elkaar krijgt, is die medewerker aan de telefoon niet te verwijten. ook niet dat u zoveel moet terugbetalen.

u schrijft dat u altijd netjes aangifte hebt gedaan, maar dat u nu pas een digid hebt aangevraagd. deed u dan aangifte op papier? en uw echtgenoot ook? en klopten de uitkomsten met de aangiften?

maar goed. op de beschikkingen staan geen bedragen vermeld van het inkomen. ik neem aan dat u kopieën hebt bewaard van de aangiften 2012, 2013 en 2014, als u inlogt op toeslagen.nl met digid, schitterend systeem trouwens, kunt u dus wel de bedragen zien waarmee gerekend is.

kies bovenin de balk beschikkingen, dan links het jaartal en dan komen de beschikkingen van dat jaar tevoorschijn, klik op specificatie en u kunt de inkomens zien.

en dat kan zo per jaar.

kloppen de inkomens niet? dan bezwaar maken.

maar bellen naar de belastingtelefoon is helemaal niet zinloos, boos worden op iemand aan de telefoon is dat wel.

en wat uw gezondheidstoestand er mee van doen heeft, ontgaat me.