Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
lenymuchall - 14-09-2015 15:34:22
Vakantie & Reizen

Kan de hema het geld van een (vervallen) weekeind weg bon gewoon houden?

[quote=lenymuchall schreef op woensdag 2 sep 2015, 17:36]wij hebben van de kinderen in december 2013 een bon gekregen voor een weekeindje weg. door omstandigheden zijn wij niet in de gelegenheid geweest om er gebruik van te maken tot een maand geleden. de kaart was echter verlopen.
wij hebben uitgelegd waarom niet eerder gebruik konden maken, maar daar hebben zij geen boodschap aan.
de reden hiervan was eerst de verzorging van moeder met gevolg overlijden in mei 2014, daarna de rompslomp van administratie belastingen huisje enz. daarna werd mijn alleenstaande broer erg ziek. deze is gelukkig dit jaar in mei beter verklaard. zijn ziekte betekende voor mij dat ik 6 dagen per week met hem en zijn zaak bezig was ter ondersteuning. na de maand mei hadden wij zelf nog een en ander in te halen, totdat wij zeiden: "zo en nu gaan we een weekeind weg". helaas is de bon niet geldig.
het kan toch niet dat de hema het betaalde geld gewoon in kas houdt en dank je wel zegt? ik vind dit onverkoopbaar.
graag uw reactie hierop. bij voorbaat mijn hartelijke dank en vriendelijke groet.
h.muchall