Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-09-2015 21:17:08
Elektronica & TV

Is zgn noodzakelijk serviconderhoud belazeriij?

Endemion schreef op woensdag 2 sep 2015, 18:26:
dit is nu een typisch voorbeeld van bangmakerij.

grote regelmaat, m'n reet. dat komt per jaar, hoe vaak zei je voor!? juist dat is op één hand uit te tellen. zelfs al kwam het wekelijks voor dan is het nog een ontzettend klein percentage ±0,0000693% kans dat je jaarlijks getroffen wordt door koolstofmonoxide vergiftiging. en dan is het ook nog maar de vraag of het door slecht onderhoud van de cv komt.

ik vind het jammer dat je reet schijnbaar meer verstand heeft. misschien moet je de berekening heroverwegen. (1 op de 1500000 personen heeft last van co vergiftiging?). want als je nu toch met de statistiekjes aan de gang gaat, neem daar dan gelijk even in mee: van de incidenten die er geweest zijn, wat hadden die gebruikers voor onderhoudsinterval? en was het onderhoud uitgevoerd door een kundig persoon?
en wil je dan ook svp het aantal gasincidenten meenemen?

hoe het ook is, als jij dat risico wil lopen vind ik dat prima, zeker als jij je eventuele gezinsleden elders een onderkomen biedt.

noem het maar bangmakerij. ik noem het liefde voor mijn gezin.

en dan heb ik het dus nog niet eens over het gasverbruik (optimale afstellling), comfort (kans op storingen kleiner, behalve "geplande" storingen) en statusindicatie.