Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-09-2015 22:51:53
Auto & Vervoer

Terug komen op koop

In een "stenen" winkel is koop ook koop. als er nergens staat, op de bon, in de winkel oid, dat er zoals bijvoorbeeld bij deze zaak, (als voorbeeld https://www.mediamarkt.nl/?gclid=cj0keqjwvjqvbrcl77m2-ukczsibeiqakx8vjpno0gnbmpbx-dvipmuc2mrzlesh67xdga3xrmwfhroaai2t8p8haqklik hier">) je binnen 14 dagen een lagere prijs als je betaald hebt elders, heb je geen recht van spreken. je kàn proberen dit te overleggen, maar als de verkoper niets doet, heeft u geen rechten.

als het een internet aankoop is kunt het artikel binnen 14 dagen retourneren, zonder reden en elders kopen. maar u heeft het over een winkel, dus ga ik uit van een "stenen" winkel.

u had dus beter rond moeten kijken, maar misschien geeft deze verkoper u wel een aanzienlijk betere service. voor niets gaat de zon op moet u zich ook realiseren.