Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-09-2015 15:48:28
Geldzaken & Recht

Vakantie, onderhuur en huurtoeslag

[quote=mein33 schreef op donderdag 3 sep 2015, 14:57][quote=gerritaltena schreef op donderdag 3 sep 2015, 14:21]mijn reactie kan kort zijn:
ik hoop dat hier niet toevallig iemand meeleest die betrokken is bij toekenning van huurtoeslag.


@gerritaltena,

de door u bedoelde persoon die betrokken is bij het toekennen van de huurtoeslag aan ts zou, om te weten te komen wie ts is en waar hij/zij woont de glazen bol van @mahadma moeten lenen om hier achter te komen.
weet heel zeker dat @mahadma de glazen bol echt niet door een ander zal laten gebruiken. ;-))
deze vorm van angst zaaien is daarmee geheel ongegrond.

mein33@ bent u nu echt niet op het idee gekomen dat belastingdienst/toeslagen helemaal geen glazen bol nodig heeft om bij verdenking fraude op te sporen


ps: jopie16; u loopt met twee huurders ook extra risico, o.a. nog meer inkomsten. waar staan uw onderhuurders ingeschreven? ik vraag niet om een antwoord daarop maar bedoel dat ook als tip!