Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-09-2015 18:21:13
Huishouden & Energie

Extra betaling in de maand september energie

Beste wimdeuling,

ja nle mag dit doen.
u heeft de keuze al gemaakt om de overstap te maken naar een andere energieleverancier.
als de 29e betekent dat u per 29 september overstapt dan is een voorschot voor oktober voor u natuurlijk niet meer nodig. als het voorschot voor oktober op 25 september wordt afgeschreven dan laat u het gewoon storneren. beter nog, als u beschikt over internetbankieren dan ziet u waarschijnlijk op 23/24 september al aangegeven staan in uw internetbankieren dat nle het bedrag de 25e gaat incasseren. dat blokkeert/verwijderd u dan in uw internetbankieren zodat er geen afschrijving zal plaatsvinden.
let bij uw overstap wel goed op het doorgeven van de meterstanden en controleer uiteraard ook goed de eindafrekening welke u (na uw overstap) van nle gaat ontvangen.